Multi-Langauge HTML

vertalen

TXTproducties vertaalt teksten vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook vice-versa. Uw boeken, artikelen of zakelijke documenten worden door TXTproducties vakkundig vertaald in een heldere en prettig leesbare tekst. Met oog voor de doelgroep, maar zonder de essentie van de brontekst kwijt te raken.


redigeren & tekstschrijven

Bent u niet helemaal zeker of uw zakelijke tekst goed zal verkopen? Loopt uw webtekst wat stroef? TXTproducties kan u eveneens van dienst zijn met een redactieslag van een bestaande tekst. En heeft u geen idee waar u moet beginnen met het schrijven van een goede tekst? Ook in dat geval kan TXTproducties u vast helpen. 


Hoe duur is dat?

Uit ervaring weten wij dat elke tekst een eigen aanpak nodig heeft. Daarom treft u hier geen prijslijst aan. Liever ontvangt TXTproducties van u een voorbeeldtekst. Aan de hand daarvan kan een offerte worden opgemaakt.Voor alle vertaal- en redactiewerkzaamheden hanteert TXTproducties gangbare tarieven. Voor vertalingen rekent TXTproducties een woordprijs (brontaal); voor het redigeren en schrijven wordt een uurtarief in rekening gebracht.


Welke klanten gingen u voor?

Bubble Slider
Text/HTML